Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 2 savā dzimšanas dienā pārsteigs ar līdz šim nebijušu programmu

1.aprīlī vienīgais latviešu mūzikas radio - Latvijas Radio 2 svinēs 21.dzimšanas dienu. Svētku dienā LR2 iecerējis pārsteigt un iepriecināt savus klausītājus ar īpašu un līdz šim nebijušu raidījumu programmu.

            Klausītāji ikdienā pieraduši dzirdēt tik iemīļotās LR2 ētera balsis, bet 1.aprīlī visus raidījumus vadīs un ziņas lasīs pavisam citas – sabiedrībā cienītas, pazīstamas un populāras personas – aktieri, sportisti, mūziķi un Valsts prezidents. LR2 dzimšanas dienas īpašos raidījumu vadītājus un ziņu diktorus varēs ne tikai dzirdēt ēterā, bet arī redzēt tiešsaistes video mājas lapā: www.lr2.lv .

Jau rīta agrumā plkst.6.00 Muzikāli informatīvo rīta programmu kopā ar Aivaru Štrālu un Velgu Vītolu vadīs Lielās talkas vadītāja Vita Jaunzeme, dziedātājs Roberto un aktrise Zane Daudziņa, bet ar sporta ziņām studijā būs autosportists Haralds Šlēgelmilhs un skeletona treneris Dainis Dukurs.

Plkst.10.00 raidījumu „Dzīves virtuve” vadīs Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, bet ar jaunākajām ziņām tūrismā iepazīstinās pasaules ceļotāja Zane Eniņa.

Muzikāli informatīvo dienas programmu plkst.11.00 iesāks māksliniece Elita Patmalniece. Savukārt Plkst.11:55 visā Latvijā izskanēs Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa lasītās Novadu ziņas.

Dienas vidū plkst.12.00 Sveicienus vārda dienā klausītājiem palīdzēs sūtīt Bicepss un Tricepss no „Bermudu divstūra”. Raidījumu „Eiropas josta” plkst. 12.30 šoreiz vadīs Latvijas institūta direktore Aiva Rozenberga, bet plkst.13.00 „Labas apetītes vēlējumu koncertā” pie raidījuma vadītāja pults sēdīsies pavārs Elmārs Tannis. Plkst.13.30 sporta ziņas klausītāji varēs uzzināt no Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenta Aldoņa Vrubļevska.

Plkst.14.00 „Dzintara dziesmas” klausieties kopā ar aktieri Juri Hiršu, bet ar aktualitātēm kultūras ziņās iepazīstinās Kultūras ministre Dace Melbārde.

No plkst.15.00 dzimšanas dienas īpašās programmas noslēgumā mūzikas programma „Ceļojums”, kurā klausītājiem latviešu mūziku atskaņos hokejists Krišjānis Rēdlihs, skeletonists Martins Dukurs un diriģents Ints Teterovskis. Iespējams, tieši par gardāko dzimšanas dienas kūku recepšu noslēpumiem plkst.17.30 raidījumā „Dienas recepte” runās pavārs Mārtiņš Rītiņš.

            Klausieties Latvijas Radio 2 FM viļņos, un skatieties arī mūsu mājas lapā: www.lr2.lv .Sekojiet līdzi mūsu jaunumiem sociālajā tīklā www.twitter.com/LatvijasRadio2 !

Svinēsim Latvijas Radio 2 dzimšanas dienu kopā!