Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LR2 aicina kļūt par Lielās talkas reportieri

Tuvojoties Latvijas simtgadei, Latvijas Radio 2 arī šogad iesaistās Lielās Talkas aktivitātēs, lai palīdzētu sasniegt Lielās Talkas mērķi – līdz 2018.gadam padarīt Latviju par sakoptāko un tīrāko valsti pasaulē.

Šogad Latvijas Radio 2 aicina ikvienu talcinieku kļūt par Lielās Talkas reportieri. Aizpildot anketu LR2 mājas lapā http://ej.uz/lr2reportieris ikviens varēs izstāstīt savu līdzšinējo pieredzi talkošanā, iedvesmot citus ar saviem veiksmes stāstiem, kā arī aicināt talciniekus piedalīties tieši viņa izvēlētās vietas sakopšanā. Sazvanīšanās ar talkas reportieriem notiks „Lielās Talkas dienasgrāmatas” laikā, kas no pirmdienas,18.aprīļa, LR2 ēterā skanēs katru darba dienu plkst.16:10.

Savukārt sestdien, 23.aprīlī LR2 visu dienu skanēs talkas noskaņās. Plkst. 9:05 visus talciniekus uzrunās un kopīgi nodziedāt kādu lustīgu dziesmu aicinās Latvijas Valsts prezidents, Lielās Talkas patrons Raimonds Vējonis. Sazvanoties ar dažādu novadu talkotājiem LR2 informēs gan par aktualitātēm, gan izklaidēs ar stāstiem un kurioziem no Lielās Talkas informācijas centra. No plkst.11:00 līdz 12.00 skanēs īpašais veltījumu koncerts „1000” sveicieni talciniekiem,” bet no plkst. 13:00 līdz 14:00 dziesmas jautrākai talkošanai ieteiks populāri mūziķi.

Uzturot možu garu un darbīgu noskaņojumu, Latvijas Radio 2 aicina ikvienu iesaistīties Latvijas sakopšanā un atbalstīt šī gada Lielās Talkas moto „Latvijai BŪT zaļai!” ar savu piedalīšanos! Sekojiet līdzi talkas aktivitātēm LR2 frekvencēs visā Latvijā un sociālajos tīklos www.twitter.com/LatvijasRadio2 un www.facebook.com/LatvijasRadio2.