Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 3 “Klasika” sāk “Lielās mūzikas balvas 2018” Prognožu spēli

Jau sesto gadu pēc kārtas Latvijas Radio 3 "Klasika" piedāvā Lielās mūzikas balvas (LMB) Prognožu spēli, kurā ikviens tiek aicināts prognozēt iespējamos laureātus.

Prognožu spēlē iespējams piedalīties no šodienas, 18. februāra, līdz "Lielās mūzikas balvas 2018" pasniegšanas ceremonijas dienai – 5. martam plkst. 12:00, kad "Klasikas" raidījumā "Benefice" kopā ar mūzikas ekspertiem tiks apkopoti simtgades muzikālie iespaidi, atzinumi un pārdomas. 

Prognožu spēle ir lieliska balsošanas iespēja, kurā ikviens ir aicināts prognozēt favorītus un salāgot savu redzējumu ar žūrijas lēmumu, kas taps zināms vienīgi ceremonijas pasniegšanas brīdī...

Prognožu spēles balsošanas anketa pieejama LR3 “Klasika” mājas lapā klasika.lsm.lv un Sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.

Atšķirībā no balsojuma citos portālos, kur iespējams nobalsot tikai par vienu favorītu, "Klasikas" prognožu spēlē noteikti jābalso par vienu kandidātu katrā kategorijā.

Tie Prognožu spēles dalībnieki, kuru prognozes izrādīsies žūrijas vērtējumam vistuvākās, piedalīsies vērtīgu balvu izlozē.

Prognožu spēles uzvarētāji tiks izlozēti un paziņoti 5. marta vakarā, kad "Klasikā" noslēgsies tiešraide no “Lielās mūzikas balvas 2018” pasniegšanas ceremonijas Latvijas Nacionālajā operā un baletā.

---

Informāciju sagatavoja:

Ieviņa Ancena,

Latvijas Radio Multimediju daļas interneta redaktore

Mob. tālr.: 26337544

E-pasts: ievina.ancena@latvijasradio.lv

 

Indra Zomerovska

Latvijas Radio Komunikācijas daļas

Galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: 28808589

E-pasts: indra.zomerovska@latvijasradio.lv